Haalbaarheid

Hotel ter overname

Voor een hotel ter overname bent u bij Invast Hotels aan het juiste adres. Invast Hotels adviseert u van A tot Z in het verkoop- of koopproces van een hotel. Hierbij kunt u gebruikmaken van onze unieke database. Wij richten ons op de koop van professionele partijen, maar leggen de focus op onze specialisatie als hotel adviseur en vastgoedadviseur. Dit in vastgoed voor hotelexploitanten, beleggers en projectontwikkelaars als banken en overheid. Ons onderscheidend vermogen is de combinatie van excellente kennis van hotels en commercieel vastgoed.

Hotel ter overname met Invast Hotels

Wilt u een hotel overnemen? Invast Hotels is de aangewezen partij voor u. Invast Hotels onderhandelt op basis van expertise, research en ervaring. De dienstverlening van Invast Hotels is professioneel en discreet. Ook wanneer het gaat over zaken waar familiebedrijven aanwezig zijn en emoties meespelen.

Leg contact met Invast Hotels

Bent u ervaren hotelkoper, dan kunnen wij u helpen wanneer u een hotel wilt overnemen in Nederland. Invast Hotels stelt discretie voorop. Wij zijn u van dienst met onze unieke eigendoms database. Door contact op te nemen komt u in contact met een van de professionals en weet u wat het aanbod is. Bellen kan naar 070 338 58 33. Mailen kan naar info@invasthotels.com.

Contact

    Niets gevonden.