Hotel verkoop

Gerichte marketing / verkoop strategie

Ondersteuning van A tot Z

Langjarig track-record

Hotel verkoop door Invast Hotels

Bij een hotel verkoop spelen verschillende aspecten mee. Naast het zakelijke aspect, speelt ook het emotionele aspect een belangrijke rol. U staat wellicht op het punt uw hotel te verkopen waar u voor lange tijd de scepter heeft gezwaaid. Wij zijn bekend met deze situaties. Wij begeleiden eigenaren van hotels al jarenlang tijdens deze verkoopprocessen. Zodoende weten wij dat naast een overdracht van een ingericht gebouw ook de verandering voor medewerkers meetelt.

Onze werkwijze bij een hotel verkoop

Vele verschillen onderwerpen komen bij een hotel verkoop naar voren: van het analyseren van de bedrijfsinformatie, het waarderen van de verkoopprijs, het inschatten van de verkoopmogelijkheden tot het vinden van de juiste koper. Daarna leggen we ons toe op het in goede banen leiden van het gehele proces van hotelverkoop tot en met de overdracht van het hotelbedrijf.

Wanneer u besluit uw hotel te verkopen dan kunnen wij door ons uitgebreide netwerk het hotel snel onder de aandacht brengen bij zoekende (hotel) ondernemers en beleggers. Wij beschikken over een unieke Hotel eigendoms-database met meer dan 2000 hotels en kopers uit binnen- en buitenland. Wij gaan voor u op zoek naar de beste match en zullen potentiele kopers hier proactief voor benaderen. Onze dienstverlening is erop gericht u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.. Om het gehele traject goed te kunnen begeleiden beschikt Invast Hotels, naast de kennis van de hotelmarkt, over de juiste financiële en juridische kennis expertise om u van het begin tot het einde van het verkooptraject terzijde te staan.

Beleggingsverkoop hotels

De verkoop van verhuurde hotels is eveneens een van onze specialiteiten. Dit proces is deels gelijk aan het proces van een hotel verkoop, echter wordt hier de bedrijfsexploitatie niet bij de verkoop betrokken. Door onze connecties en ons grote netwerk in binnen- en buitenland, kunnen wij uw hotel goed onder de aandacht brengen bij investeerders die een hotel als belegging willen.

Kom in contact met onze specialisten

Onze dienstverlening is erop gericht u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wanneer u nog vragen heeft of een afspraak wil inplannen, kan u geheel vrijblijvend contact opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31(70) 33 858 33 en een mail kan gestuurd worden naar info@invasthotels.com.

Contact

Telefoon:

Neem contact met ons op!

Transacties projecten en referenties