Taxaties

Hoteltaxatie door Invast Hotels

Invast Hotels is expert op het gebied van hoteltaxaties in de Benelux. In Nederland alleen hebben we de afgelopen 10 jaar meer dan 600 hotels gewaardeerd met een gecombineerde waarde van meer dan € 4 miljard. Deze taxaties hebben plaatsgevonden in elke provincie, elke sterrenklasse en elke grootte en type hotel.

Hoteltaxaties worden verricht voor onder meer binnen- en buitenlandse hotelexploitanten, investeerders, banken, gemeenten en de landelijke overheid.

Taxaties van hotels kunnen vele doeleinden dienen, onder meer:

  • Aankoop & verkoop
  • Bancaire financiering
  • Huurwaarde
  • WOZ controle
  • Fiscaal / opname jaarrekening
  • Referentiehuur ex artikel BW7:303

Sparringspartner Invast Hotels

Invast Hotels wordt naast hoteltaxaties ook ingeschakeld zowel als sparring partner bij het vaststellen van het risicoprofiel en voor second opinions door financiële instellingen als banken en private equity verschaffers. Door de aanwezige eigen research en een groot netwerk in zowel binnen- als buitenland is Invast Hotels in staat om een onderbouwd oordeel te geven bij complexe financieringsaanvragen van hotels.

Hoteltaxaties worden door Invast Hotels uitgevoerd volgens de standaard van de IVS en RICS, Royal Institute of Chartered Surveyors. De RICS is wereldwijd de leidende organisatie waar het taxatie standaarden en normen betreft. Bezoek voor meer informatie de website van RICS.

Tevens worden hoteltaxaties door Invast Hotels uitgevoerd in overeenstemming met de meest recente versie van het ‘Reglement Bedrijfsmatig Vastgoed’ van het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur. Bezoek voor meer informatie de website van het NRVT. De taxateurs van Invast Hotels zijn ingeschreven in de registers Bedrijfsmatig Vastgoed en Grootzakelijk Vastgoed van NRVT.

Contact

Telefoon:

Taxatie offerte aanvragen

Taxaties projecten en referenties