Transacties

Transacties van Invast Hotels

Bij Invast Hotels werken specialisten in vastgoed en hotels. Onze belangrijkste activiteiten zijn: transacties, taxaties, en consultancy. Bij Invast Hotels verzorgen wij de waardering van hotelbedrijven en hotel vastgoed. Hiernaast begeleiden wij de aankoop en verkoop van hotels. Met consultancy doen wij onderzoek binnen de Nederlandse hotelmarkt, zoals bijvoorbeeld haalbaarheidsstudies. Met Invast Hotels hebben wij een uitgebreid trackrecord opgebouwd van het succesvol volbrengen van complexe opdrachten en (internationale) acquisities en disposities van hotels.

Investeren in hotelvastgoed vergt specialistische kennis van de hotelmarkt. Wij zijn ervaren in de complexiteit van de markt en weten daarbinnen transacties goed over de eindstreep te brengen.

Met Invast Hotels hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd in met name de Nederlandse markt voor zeer verschillende soorten opdrachtgevers, variërend van kleinere familiehotels tot internationale hotelketens, beleggers en diverse overheden. Vanuit Den Haag doen wij dit met een klein en flexibel team van gedreven professionals. Deze professionals maken Invast Hotels tot een organisatie die voor haar opdrachtgevers het maximale resultaat behaalt.

Invast Hotels is geregistreerd bij VastgoedCert. VastgoedCert draagt zorg voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid. Kijk voor meer informatie op de website. (www.vastgoedcert.nl)

Contact

Telefoon:

Neem contact met ons op!

Soorten transacties

Transacties projecten en referenties