Verkoop

  1. Home
  2. Transacties
  3. Verkoop

Gerichte marketing / verkoop strategie

Ondersteuning van A tot Z

Langjarig track-record

Hotel verkopen

Bij de verkoop van een hotel spelen vele aspecten. Naast de zakelijke aspecten ook nog de emotionele ervaring van de verkoop van een bedrijf waar u gedurende jaren de scepter heeft gezwaaid. Invast hotels kent deze situaties omdat zij eigenaren van hotels al jaren lang begeleidt in verkoopprocessen en weet dat naast overdracht van een ingericht gebouw ook de verandering voor medewerkers meetelt.

Vele verschillen onderwerpen komen bij verkoop naar voren: van het analyseren van de bedrijfsinformatie, het waarderen van de verkoopprijs, inschatten van de verkoopmogelijkheden tot het vinden van de juiste koper en daarna het in goede banen leiden van het gehele verkoopproces tot en met de overdracht van het hotelbedrijf.

Wanneer u besluit uw hotel te verkopen dan kunnen wij door ons uitgebreide netwerk het hotel snel onder de aandacht brengen bij zoekende (hotel) ondernemers en beleggers. Invast Hotels beschikt over een unieke Hotel eigendoms-database met meer dan 2000 hotels en kopers uit binnen- en buitenland. Wij gaan voor u op zoek naar de beste match en zullen potentiele kopers hier proactief voor benaderen. Onze dienstverlening is erop gericht u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en u. Om het gehele traject goed te kunnen begeleiden beschikt Invast Hotels, naast de kennis van de hotelmarkt, over die financiële en juridische kennis expertise om u van het begin tot het einde van het verkooptraject terzijde te staan.

Beleggingsverkoop hotels

De verkoop van verhuurde hotels is eveneens een specialiteit van Invast Hotels. Het proces van verkoop is deels gelijk alleen wordt de bedrijfsexploitatie niet bij de verkoop betrokken. Invast Hotels beschikt over de grootste database met beleggers die uit binnen – en buitenland op zoek zijn naar hotels als belegging.

Contact

Telefoon:

Neem contact met ons op!

Transacties projecten en referenties

Menu