Verkoopwaarde taxaties

Verkoopwaarde taxatie

In Nederland zijn ongeveer 3500 hotels en geen van deze hotels is exact hetzelfde. Denk daarbij aan verschillen in grootte, ligging, bouwaard, faciliteiten en doelgroep van het hotel. Hierdoor is elke taxatie uniek en daarmee ook meteen een uitdaging. Het taxeren van een hotel vraagt aandacht en is altijd maatwerk, ondanks dat natuurlijk vergelijkingskenmerken aanwezig zijn. Maar voor de specialisten van Invast Hotels gaat geen uitdaging op taxatiegebied te ver en weten zij elke opdracht tot een goed onderbouwd resultaat te brengen.

Juist in geval van een hotel verkoop is het de kracht van de taxateur dat eveneens een inschatting gemaakt kan worden van de verkoopkansen van het hotelvastgoed en de bedrijfsexploitatie. Daardoor verkrijgt u als opdrachtgever een reële en terdege onderbouwde inschatting van de verkoopwaarde op taxatiedatum.

De meest voorkomende stappen die genomen worden tijdens een hoteltaxatie zijn in de volgende animatie beschreven.

 

 

Neem contact op

Wij spreken u graag als u voor de vaststelling van de verkoopwaarde een taxatie wilt laten verrichten. Invast Hotels is bereikbaar via +31(70) 33 858 33 of per mail info@invasthotels.com.

Contact

Telefoon:

Taxatie offerte aanvragen

Taxaties projecten en referenties