Koop

Specialist in hotel vastgoed

Pro actief met breed netwerk

Spin in hotel-web

Hotel kopen

De aankoop van een hotel is altijd een belangrijke transactie. Bij een dergelijke beslissing en aankoopproces staan wij kopers met succes bij om hun doel te bereiken. Door de brede ervaring met aankoop- en onderhandelingsprocessen zijn wij bij Invast Hotels voor u een toegevoegde waarde als partner bij acquisities. Kom eenvoudig met ons in contact voor meer informatie.

Vakkennis, klantgerichtheid en discretie zijn zaken die wij hoog in het vaandel dragen. Invast Hotels beschikt naast een groot netwerk ook over een unieke hotelresearch met ook een database met meer dan 2000 hotels in Nederland met daarin de complete hotelinformatie inclusief eigendomsinformatie. Deze unieke database zorgt dat het gericht zoeken naar het voor u beste hotel vergemakkelijkt. Ook als u zelf al in een specifiek hotel geïnteresseerd bent bieden wij bij aankoop een meerwaarde.

Onze werkwijze bij aankoop

Samen met u bereiden wij de mogelijkheden van aankoop voor, waardoor gericht zoeken mogelijk is. Het zoekprofiel voor uw aankoop wordt opgesteld op basis van uw wensen, ambities en mogelijkheden en aangevuld met onze kennis van de markt en hotels die beschikbaar zijn of komen. Met dit specifieke zoekprofiel gaan wij aan de slag met als doel samen met u te komen tot aankoop van het meest geschikte hotel op de beste locatie.

Transactie hotels

Gedurende het hele proces is Invast Hotels het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen en coördineren wij alle activiteiten. Het doel daarvan is dat alle processen en afspraken geëffectueerd worden zoals zijn bedoeld en vooral ook dat na afronding van de transactie zo min mogelijk losse eindjes overblijven.

Eerste kennismaking

Neem eenvoudig contact met ons op voor al uw vragen of kom gerust een keer langs om persoonlijk kennis te maken en uw ideeën met ons te bespreken.

De pluspunten van Invast Hotels zijn:

  • Landelijk actief, lokaal én internationaal betrokken
  • Groot netwerk en bezit van een unieke database
  • Grote kennis van de activiteiten in de hotelwereld
  • Persoonlijke en proactieve benadering
  • Specialist in hotel vastgoed investeringen

Kijk hieronder voor een overzicht van de referentieprojecten van Invast Hotels.

Contact

Telefoon:

Neem contact met ons op!

Transacties projecten en referenties