Boek Bestellen

Hotelvastgoed in Nederland

Bent u op zoek naar meer informatie over hotelvastgoed in Nederland? Veelal is informatie versnipperd, verspreid over artikelen en scripties, maar niet praktisch, gestructureerd en bij elkaar.

Bastiaan Driessen, managing partner van Invast Hotels, merkte dat veel partijen die op zoek waren naar informatie over hotelvastgoed de behoefte hadden naar een boek dat de basis beginselen van hotelvastgoed in Nederland uitlegt. Voor zij die op zoek zijn naar de basiskennis van hotelvastgoed is dit boek geschreven zodat een vervolgvraag makkelijker uit te zoeken is. Omdat hotelvastgoed een steeds belangrijker positie heeft binnen de bebouwde omgeving, is het voor betrokkenen essentieel om voor dit onderwerp inzicht te krijgen in de basiskennis

Voor wie is het boek geschikt?

Hotelvastgoed in Nederland biedt lezers een overzicht van de gehele hotelmarkt en de werking daarvan, maar behandelt ook onderwerpen als de ontwikkeling van een hotel tot het waarderen en financieren van hotels. Het boek is hierdoor niet alleen interessant voor hoteliers om een beter begrip te krijgen van de markt, maar ook zeer geschikt als startpunt voor projectontwikkelaars, architecten, taxateurs en banken. Daarnaast gebruiken vastgoedbeleggers met een of meerdere hotels dit boek als informatiebron, omdat ook onderwerpen aan bod komen als beleggen in hotels en asset management van hotels.

Boek bestellen

Wilt u meer te weten komen over hotelvastgoed? Bestel het boek Hotelvastgoed in Nederland. Dit unieke boek bevat 80 pagina’s waarin Bastiaan Driessen de basis weergeeft van hotelvastgoed in Nederland. Het boek is direct te bestellen voor € 99,- (incl. btw en verzendkosten) via onderstaand contactformulier.

Let op: online betalen is niet nodig. De factuur wordt meegestuurd.