Hotel Europa ’92 Amsterdam verkocht

Invast Hotels heeft het vierde kwartaal 2020 de eigenaren begeleid bij de verkoop van het vastgoed en de exploitatie van Hotel Europa ’92 te Amsterdam.

Het driesterren hotel ligt op een zeer centrale locatie in Amsterdam, vlakbij het Vondelpark en op loopafstand van het Leidseplein, het Van Gogh Museum en het Rijksmuseum. Het telt 47 hotelkamers met 101 bedden, beschikt over een ruime tuin met zitplaatsen, een bar en een ontbijtrestaurant.

Invast Hotels heeft naast verschillende partijen uit haar database ook andere geïnteresseerde (internationale) exploitanten met uitbreidingsplannen benaderd. Na een intensieve periode waarin met verschillende partijen is gesproken en onderhandeld, is een keuze gemaakt voor de uiteindelijke koper. Vervolgens heeft Invast Hotels de transactie voor haar opdrachtgever uitgewerkt en zorggedragen voor een soepele overgang tijdens de afronding van de verkoop. Verkoper heeft voor Invast Hotels gekozen vanwege een combinatie van persoonlijke inzet en brede marktcontacten bij kopers in binnen- en buitenland.